Ny vecka och nya tag. Ser jag tillbaka på föregående har den varit väldigt fin men jag har mörka moln på min himmel som förföljer mig och har ibland att se det. För mycket i hjärnan och för lite i nuet. Enkelt förklarat.

Det är alltid svårt när det går nerför och jag jobbar hårt med att inte se mig själv som misslyckad. Att faktiskt se resan från min depression och hit. “Var snäll” är ett bra motto. Inte bara mot andra utan även mot sig själv ❤

Höjdpunkterna var att vi fick besök av FF och FFF, att få odla, tid med hästarna och valpmys. Där var mycket annat bra med och jag har otroligt mycket att vara tacksam för. Önskar bara min hjärna hade haft lättare att förstå det och inte fastna i en lop av ondo.

Nu blir det lunch, jobb och hundträning 🐾

Önskar dig en fin vecka ❤ /L

Tomater, squash, gurka, pumpa mm sattes
Whisky och Bliss
Trona min Trona


0 kommentarer

Kommentera