Måndag igen efter en fantastisk födelsedagshelg. Livet kan verkligen gå från nattsvart till ljust och jag försöker nu leva på energin jag fick i helgen. Jag fick världens bästa present i form av en fixardag och vi fick så mycket gjort. Allt byggmaterial som är utrivet blev kastat, mängder av skrott vi haft liggandes och hittat i bland annat stengärden är lastat för att åka till tippen och diverse skräpbunkar är borta. Vi fick även bort en hel del taggtråd som vi hittat och det känns så SKÖNT!
Tror jag ska önska mig en fixardag varje år för jösses vad vi fick mycket gjort.

Hejdå skräpet 👋Vi fick dessutom fantastiskt väder med solsken hela dagen. Åt lunch framför brasan i vårsolen och njöt av dagen emellan slitet. När vi klara blev det födelsedagsmiddag med lasagne och sen morotskaka och semmeltårta. Mums! Blev också bort med några paket. Mitt favorit vin, världens sötaste pärl-gumba , mys pyjamas, middag+biodejt, fröer till odlingen, utskriftspapper, en “gör vad du vill slant”, glasburk till skafferiet och riktigt fina färgglada hemmagjorda disktrasor. Bortskämd helt klart <3

Känner mig nöjd med level 30 och ser framemot detta året. Vilket nu slog mig att min årsresumé ännu inte är gjord, hehe. Får väl bli vid nästa tillfälle men innan dess ska jag göra ett inlägg om klickerträning, shejping och target. Kliar i fingrarna men det får bli imorgon för nu ska jag ut och coacha några hundar och deras ägare i rallylydnad. En av dom roligaste hundsporterna, om man frågar mig!

Ta hand om dig.
Kärlek /L

Vi startar en ny kurs i Rallylydnad läs mer om den här Rallylydnad v16

Läs mer om sporten Rallylydnad här:
https://www.skk.se/sv/prov-tavling/olika-prov-och-tavlingar/rallylydnad/

Kategorier: Livet

0 kommentarer

Kommentera