Nu har alla smällkarameller utom Whisky som stannar här kommit till sina nya hem. De har kommit till så fina familjer och jag har fått så många fina uppdateringar redan från deras nya hem. De har verkligen kommit till toppen ställen allihop och jag hade inte accepterat något annat. Då hade de fått stanna här.

Är man nyfiken på var de hamnade kommer här en kort presentation.

Eldris – har hamnat hos ett äldre par utanför Göteborg som nu äntligen känner att det finns tid för hund. De kommer ha med han på alla äventyr i livet och husse vill ha med Eldris på framtida springturer.

Foto Selina Malik

Bingo– har hamnat hos ett yngre par i Stockholmstrakten som ofta är ute i skog och mark. Han kommer få ett härligt friluftsliv med massa vandringar, skidåkning och turer till skärgården. De vill dessutom testa på rallylydnad som de tycker verkar vara en rolig sport.

Foto Selina Malik

Prim– hamnade hos sin farmor uppe i Sundsvallsområdet. Så matte har stor erfarenhet av rasen och skulle nu vilja testa utställning, rallylydnad och vallning med lilla fröken. Prim kommer hos dem kallas Katla.

Foto Selina Malik

Nypon– hamnade hos en vän i våra hemtrakter och vi har bibehållen avelsrätt. Tuffa fröken kommer hänga med i mattes hästliv och hoppas gilla agility och rallylydnad lika mycket som matte som kör båda med sin bordercollie.

Foto Selina Malik

Bliss– hamnade hos min bror med familj i Kristianstad och även hon har vi bibehållen avelsrätt på. De är sugna på rallylydnad och spårning i första hand men kanske även lite agility.

Foto Selina Malik

Asti– hamnade hos en familj ovanför Göteborg och kommer leva ett riktigt gårdsliv med massa djur. De hoppas göra agilitykarriär, ha med henne på canicrosslopp och köra lite rallylydnad och spår. En liten allroundvovve! Asti kommer kallas Isa.

Foto Selina Malik

Whisky– stannar ju hos oss och vi hoppas han kommer ha en karriär i agility och rallylydnad och om han blir bra hoppas vi han kommer lämpa sig för avel. Whisky kommer man kunna följa i hans egna träningsdagbok från start till debut. Mer om den nedan.

Foto Selina Malik

I träningsdagboken kommer man kunna följa alla stegen i hans träning. Från grundövningar, vardag, utmaningar och hur vi tillslut beger oss ut på tävlingsbanorna. Jag kommer delge mina bästa tips, hur vi lägger upp träningen och det kommer vara frågestunder och lives där jag delger mina tankar och man kommer kunna ställa personliga frågor. Träningsdagboken kommer vara aktiv hela vägen fram till 2023-08-31 så man kommer få otroliga mängder träningsmaterial att följa.
Mer om träningsdagboken och anmälan finns här:
Whiskys träningsdagbok. Från start till debut i agility och rallylydnad

Nu ska vi ut i vårsolen. Hoppas få gjort lite i odlingen, gå en promenad och träna hund. Perfekt måndag helt enkelt.

Öskar dig en trevlig vecka <3
/L


0 kommentarer

Kommentera