Nu är det tyst i vårt hus. Eller ja tystare är kanske mer rätt ord än tyst och en viss tomhet kan lägga sig över mig. Nästan alla valparna har flyttat och jag har fått så fina uppdateringar från deras nya hem och det känns så fint i hjärtat. De alla verkar ha tagit omställningen så himla fint och det är bara jag som är lite blödig och kan sakna dem. Whisky blir kvar hos oss och det känns extra bra nu för hade känt så konstigt utan en enda valp i huset. Asti är också kvar till helgen och Nypon och Bliss kommer jag se mycket av. Nypon bor hos en vän och Bliss hos min bror med familj så de kommer inte undan mig.

Veckorna till flytt blev så himla intensiva då jag dessutom blev förkyld med feber mitt i allt. Så efter någon dag nere blev det full rulle att få ihop valppaket, det sista av valpkompendiet, besiktiga valparna med allt vad det innebär och bara njuta av de sista dagarna ihop.

Sista veckorna fick de ha på sig sele, gå lite i koppel, åka bil, ta ännu ett bad, klippa klor, hanteras och uppleva livet på vår lilla gård. Att ha valpar är intensivt, utmanande, roligt och otroligt mycket städande. Jag är inte avskräckt som visa varnade mig för men jag kan inte i dagsläget säga att det blir fler. Visst vi har 2 valpar med bibehållen avelsrätt och så Joy men jag måste se hur dessa valpar blir först och om jag ska ta linjerna vidare. Så minst 1,5 år blir det till nästa omgång. Om det nu blir fler men det hoppas jag såklart. Att de blir så bra som jag önskar. So far so awesome 😉

En annan stor fördel med egen uppfödning är att jag vet exakt vad de fått göra och inte och det ska bli så roligt att få dela livet med min egna lilla karamell. Nästa vecka kommer jag börja lansera Whiskys träningsdagbok, Från start till debut i agility och rallylydnad. Där kommer man kunna följa all träning, det blir exklusivt material för de inom gruppen, lives med frågeställningar mm. Så är man sugen på att följa med på resan så ska man hålla extra utkik på våra sociala medier just nu @h.stensgard och @ljusglimtens

Nu ska jag njuta av solen en stund och sen jobba undan lite mer jobb som har lagt sig på hög efter sjukdom och valptider.

Var rädda om er <3 / L

Avslutar som vanligt med bildkavalkad av valparna.


0 kommentarer

Kommentera