I fredags blev de små 4 veckor och jag fattar inte att det gått så lång tid redan. Om några veckor kommer de flytta och det kommer bli tomt och tyst här hemma. Tur vi kommer behålla Whisky så lite liv och rörelse från små valptassar finns kvar ❤

Jag funderar på att ha en valpdagbok online till honom som man kan följa. Vad vi gör, tränar, svårigheter, tips och råd. Hade det varit kul att följa? En del kommer ju självklart med här på bloggen men funderar på en mer exklusivt dagbok på Facebook som man kan följa. Från start till debut i agility och rallylydnad.

I veckan som gått har jag registrerat valparna på SKK och de har fått sina stamtavlor, de har fått gnaga på horn, testa lite olika mat(bra för tarmen och för immunförsvar at vänja sig vid olika födoämnen), fått en större valphage och utforskat hela bottenplan. Jag har även inhandlat mer kompostgaller så vi kan göra en liten utehage. Dom är ju snabba så bra med en begränsad yta fast de brukar följa en när man är i närheten. Det blir också massa gos, lyft, kolla tänder och visitation för att vänja dem vid att bli hanterade. De har också fått sin första kloklippning och det var inga problem så länge man fick gos eller kunde smaka lite på ett finger 🤣. Haha nä men skämt o sido de upptäcker verkligen med munnen nu. Precis som valpar gör ❤

Avslutar som vanligt med lite bilder.

Ha det fint /L


1 kommentar

Emelie Heij · 1 februari, 2022 kl. 11:36

En valpdagbok hade varit toppen! Då kan vi haka på i träningen här hemma oxå 👏🏼

Kommentera