Nu har de små hunnit bli 3 veckor och tiden går undan. Det har varit mycket nytt i veckan som gått. Avmaskning, smaka på blöttmat och träffa nya människor. Alla 7 är väldigt framåt och så fort man närmar sig valphagen blir man anfallen. Jag har haft otroligt svårt att välja vem vi ska spara. Men efter gårdagen när vi kom hem efter dopet av min systerdotter och jag kröp ner i valplådan så kändes det som att jag blev vald ❤

Efter att ha myst med alla valparna, kollat över dem och busat lite så gick de och la sig i små klungor. Alla utom Whisky som kröp upp på min arm och la sig för att sova. Vi låg så I säkert 1 h innan jag var tvungen att gå. Det var en magiskt stund och där och då bestämde jag mig att han ska få stanna ❤

Ljusglimtens Whisky ❤

Ännu gladare blev jag idag när Jessica och hennes sambo var här och dom och Nypon valde varandra. Vi kommer nämligen ha Nypon kvar i kenneln. Även om hon i slutändan kanske aldrig avlas på så kommer hon vara nära då de bor nära och ofta är här och tränar. Jessica har för mig blivit en vän och jag hoppas vi kommer kunna följa varandra och våra smällkarameller genom livets upp och nedgångar. Vilket gör mig väldigt glad ❤

Kan också passa på att avslöja alla valparna namn ❤

Ljusglimtens Bliss

Ljusglimtens Eldris

Ljusglimtens Nypon

Ljusglimtens Bingo

Ljusglimtens Asti

Ljusglimtens Whisky

Ljusglimtens Prim

På fredag blir de 4 veckor och tiden går så fort. Snart halvvägs fast det kändes som de föddes igår 🙈. Som sagt tiden går verkligen undan.

Ha det fint!

Kärlek /L


0 kommentarer

Kommentera