Nu börjar det bli lite full rulle i valplådan! Vi har för 2 dagar sedan öppnat upp lite så valparna kan röra sig ut i valphagen och de skäller, grymtar, ylar och brottas med varandra. De har verkligen hänt mycket på bara några dagar. Alla har öppnat ögonen och de går upprätta och ålar sig inte längre fram, även om det självklart är lite vingligt till och från.

Jag älskar alla och skiftar tanke flera gånger om dagen vilken som ska få stanna. Tur att jag inte behöver bestämma mig precis nu! I slutet av veckan kommer vi få några besökare till valparna och det ska bli mysigt att visa upp dem och få prata med några av våra tilltänkta valpköpare.

Joy har börjat gå några längre turer och fått springa lös. Tror hon tycker det är skönt att slippa magen fast hon har stora juver att konka på så är det ju inget emot en stor kanonkula. Vi jobbar oss sakta framåt och trappar upp träningen med ökad distans och tempo. Vi har ingen brådska och det är viktigt att känna av vad hon vill och orkar. Hon blir alltid väldigt på när Joker tränar så några lättare övningar har hon fått göra med och hon känns ännu mer kontaktsökande än tidigare. Något jag hoppas håller i sig.

Jag är annars väldigt imponerad över hur fin hon känns i kroppen. Hon har ju haft bra fysik innan och höll igång länge i dräktigheten vilket jag helt klart tror hjälpt. Sen äter hon ju super foder från AlgGuttens med så det har ju också bidragit. Som sagt vi har inte bråttom men jag skulle ljuga om jag inte sa att jag längtar efter att få springa agility med henne igen. I år har jag planerat för att sätta ihop sista träningen så vi kan komma ut och debutera. Något jag verkligen ser framemot!

O sista valpnamnet kommer på Instagram idag. Livet kom emellan med lite annat. Vill man se namnet på lilla brun så spana in vårt flöde instagram.com/ljusglimtens

Avslutar med en bildbomb på valparna.
Vi hörs /L


0 kommentarer

Kommentera