Nu är valparna lite mer än en vecka och tiden går så himla fort. De ålar sig inte längre fram på samma sätt utan börjar mer gå som en vanlig hund. Det är så häftigt att se deras utveckling. Snart kommer de öppna ögonen och visa sina personligheter. En tid att se framemot helt klart.

Joy är en fantastisk duktig mamma till dom så fort någon piper går hon dit och kollar läget. Hon har också börjat följa med ut på korta promenader, vilket hon verkar uppskatta. Vi försöker alltid tajma in promenaden efter matstund så ingen blir akuthungrig när vi är borta. I söndags fick hon dessutom följa med när vi grillade i skogen. Jag la ett kort spår till både henne och Joker under tiden elden tog sig. Efter spåret och med en korv i magen så gick vi tillbaka medan de andra åt marshmellows och plockade ihop. Hon gick så fint i spåret och hon såg så taggad ut när Joker fick träna några andra övningar. Så nog vill hon jobba alltid men vi tar det lugnt. Hon har ju precis blivit 7 barns mor.

I övrigt inte så mycket. Vi njuter av lugnet före stormen och jag planerar valpkiten. Jag har presenterat töserna på Instagram och i veckan kommer pojkarnas namn avslöjas. Tycker dom blev himla bra 🥰

Nu ska jag mysa med våra små. Ha det fint därute i stugorna ❤


0 kommentarer

Kommentera