Vi är halvvägs eller ja lite mer om man tänker på att de flesta hundar går dräktiga i 63 dygn. Ultraljudet vi gjorde den 1 december konstaterade valpar och sista dagarna har magen börjat synas. Joy som är väldigt slank har “tappat” sin midja och ser man magen så ser man att den börjar bi lite rund 😍

Preggo Joy 🖤

Veterinären tyckte sig kunna se 4 foster men hon lovade inget. Kan bli mindre, fler eller det. Vi får se. Jag tycker efter de sista dagarnas magexplosion att kan 4 stycken verkligen räcka (det jag gissat på tidigare) men time will tell. Spännande är det, som jag så ofta tycks upprepa 😅. Jag hoppas bara allt går okomplicerat och att alla mår bra.

Magstatus: rund ❤

Joy har äntligen velat äta ordentligt igen efter ett tags illamående. Vilket är väldigt skönt, speciellt för henne men även mattehjärtat ❤ Just nu blandar vi upp hennes vanliga foder med valpfodret från Algguttens och hon gillar det. Vi brukar ha dem i belöningsmaskinen så var inte så förvånande att hon skulle gilla det. Tycker hon dricker lite mer men inte onaturligt mycket. Trött och närgången. Hon får sina busryck och är mest som sig själv. Hänger med på gårdssysslor och det vanliga livet. Hon nekade träning när vi skulle shejpa men då mådde hon nog fortfarande illa. Inte svårare än att sluta. Är hon sugen när jag tar Joker får hon ett pass med annars är hon mammaledig. Det viktigaste är att lyssna in på henne och ge henne det hon behöver ❤

Nu ska vi mysa i vår lilla sjukstuga ❤ Hela familjen har åkt på maginfluensa. Fast i omgångar. Turligt nog tänker jag med småbarn. Jobbigt om alla haft det precis samtidigt. Nu har vi kunnat rå om varandra ❤.

Hoppas snart kunna berätta fler roligheter med. Lite kvar innan dess men det händer saker som ni inte får missa.

Va rädd om er. Kärlek/L


0 kommentarer

Kommentera