18 oktober och fortfarande inget löp.
I september började jag akut leta en annan hane ifall att jag inte skulle vara färdig vaccinerad eller fått mitt vaccinationspass. Jag letade även efter någon som kunde åka istället för mig ifall det skulle krocka med dopet av Karla men det blev inte så heller.
Så nu sitter vi här i mitten av oktober, fortfarande inget löp och jag är mer än redo att kunna bege mig till Åland.
Nej hon brukar inte vara speciellt regelbunden i vanliga fall heller men man blir något frustrerad när man väntar och väntar. Kommer vi någonsin få ett löp eller några valpar. Det kommer ju jag vet det men när det återstår att se. Jag tycker mig an att det kan vara på gång men det har jag trott vid annat tillfälle med så vi får väl se..

Det ska bli en spännande tid oavsett. Att åka iväg på parning till Åland, träffa söner till Joker (vi hoppas kunna träffa en annan som också bor på Åland när vi ändå är där), dräktighet, valpning och hitta nya hem och sen få följa deras resa, utvärdera vår första kull. Spännande minst sagt och lärorikt. Det enda som grämer mig lite är att Joy behöver ett träningsuppehåll och hon går just nu så fint och det känns som vi är påväg mot våra mål. Försöker inte låta det stressa mig. Framtiden finns ju kvar än. Vi tar bara lite mammaledigt.

Så vi väntar. Jag räknar på dagar för valpar och det är en förväntansfull och pirrig stämning i luften. Tänk att vi om allt går vägen snart har små lurviga valpar i huset. Längtar!

Kärlek /L

Här kan man läsa mer om den planerade kullen:
Ljusglimtens Kennel


0 kommentarer

Kommentera