H.Stens gård tidigare kurser, event, medier

Kurserna har rullat på och det mesta är planerat för året om vi inte får ett plötsligt infall och lägger till fler event. Det har blivit mycket Doga som avslutning på min utbildning och är så glad för alla kunskaper Dogan har gett mig. Hoppas vi kan köra ett retreat nästa år här på gården.

Brasa, porlande bäck och Doga

Joker & Joy
Joy och jag har tränat för Jenny Damm och vi tog med oss så mycket lärdomar. Vi fick det från Svedea i stipendium efter vår ansökan i våras och var så glad vi fick det. Blev lite extra boost för träningen och behövligt att ha någon annan som tittar på en ibland.
Det har blivit några spår och jag är sugen att göra anlaget på Joy och joker försöker jag bara hålla igång ifall det skulle bli något eftersök. Joker fick också köra lite mer agility härom dagen och han var så tagggad. Sprang så himla fint så jag funderar faktisk på om vi ska ta någon start. Vi har ju inte tävlat sen han blev dålig förra hösten och jag har velat fram och tillbaka om jag ska pensionera honom från agilityn men nu känns han som sig själv och har äntligen börjat få tillbaka kondition och muskler så vi får se.

Mörkerspår gick kanon

Vi sprang också ett K9 biathlon lopp i Saxtorp och shit vad kul det var! Vill springa fler och drömmen om att anordna ett eget blev om än större än innan. Hade varit så jäkla roligt.

Joker efter vårt k9 lopp

Trona & Tyra
Här var det sensommarpaus mest för att tiden inte funnits.

Projekt

Har stått stilla. Det har varit så mycket festligheter så tiden har inte räckt till.

Livet
Kjell har fyllt år så det har blivit kalas och massa tårta först för honom och sen för lilla syster som döptes i slutet på månaden. Resten har mest snurrat på. Vardag helt enkelt <3

Ser framemot i Oktober
Bröllopsdag, förhoppningsvis en hund som löper och halloweenevent. Det ska bli mysigt att gå in i hösten. Tända ljus, brasor, varm dryck och stickade koftor samt alla färger. Det går inte att göra annat än att njuta. Hoppas också vi ska hinna en bit i stallprojektet men har inte allt för höga förhoppningar. Känns som vi har tillräckligt med bestyr ändå så vi får se vad vi hinner.

Hösten i en bild 🧡

Kärlek/ L


0 kommentarer

Kommentera