Ja det är inte felskrivet det står Augusti och det är för att jag har inte hunnit göra sammanfattningen av den. Så nu står vi här i Oktober och jag ska sammanfatta September men det går ju inte utan sommarens sista månad. Eller ja jag räknar September som sensommar början till höst. Så den är ju lite med i sommaren också egentligen. Men nu till vad som hände i Augusti.

Kurser, event & medier
Sommaruppehåll och uppladdning för nya kurser. I slutet av månaden drog vi igång och vilken höst/vinter som väntar. Det kommer bli lajbans.

Test av rallylydnadslinga på valpkursen


Joker & Joy
Joy utvecklas hela tiden i agilityn och jag känner mig lite tvådelad om valpplaneran då vi kommer få ett uppehåll jag knappt vill ha nu när hon gör så mycket bra. Samtidigt vill jag inte vänta längre för hennes första kull och jag mantrar för mig själv “vi har massa tid kvar” när jag känner att jag nästan vill ångra mig. Joker och jag väntar på tävling med 2 färdiga program och jag måste hejda mig för att inte göra fler. Men det är ju så jäkla roligt med htm och freestyle och passar honom så bra nu när han börjar bi lite mer gubbig. Han är ju ung än men efter hans dåliga period i höstas så har vi ju fått tänka om lite i drömplanerna.

Vi har ju också ett hobby projekt i träningen. Åka skateboard och det är så roligt. Ska bli häftigt att se hur långt vi kan ta det!

Trona & Tyra
Trona har f¨ått hjälpa till att harva gårdsplanen och jag önskar vi hade haft mer tid ihop för hon känns så redo på så många sätt i hennes utbildning så hade velat ta körningen till nästa nivå. Tyra har fått någon tur men även där är tiden knapp. Tyvärr kunde hennes medryttare inte fortsätta så jag hoppas vi kan hitta någon ny bra framöver.

Kanske kan få hjälp med skotningen i vinter


Projekt
Mycket går långsamt framåt som taket i hallen, trädgårdsland och hundgård. Man får vara nöjd med det man hinner och jag kan redan se att vår tidsram för olika projekt är körd men försöker att inte bli för stressad över det. Något som vi har hunnit en bit på är skogslingan som ska gå runt vår närmaste mark. Delarna som är klara har blivit riktigt bra men nu ska vi in i det värsta partiet för att binda ihop de två ändarna. Låter kanske inte så svårt men vår skog är SJUUKT åsidosatt. Vi köpte gården hösten 2016 och vi har inte kunnat prioritera direkt förens nu. Förra ägaren har bara låtit den vara i flera år innan dess så de krävs en hel del röjning. Som den är nu ser den ut som en djungel typ.

Hej skogstig

Livet
Svampjakt, viltsafari, bärplockning, bio och Båstad kan sammanfatta Augusti i mys. Det var vår semestermånad och vi njöt så mycket kan man väl säga. Så när jag tänker på det så har vi ju trots allt hunnit mer än vad vi kanske borde ha gjort.

Fika påsvampjakten
Viltsafari på Eriksberg
Bärplockning på Eriksgården
Bio i “garaget”
Båstad och mamma <3


Nu ska jag försöka sammanfatta September innan Oktober också har hunnit ta slut. Förstår inte hur jag lyckas hamna så efter eller jo det gör jag. Det handlar om prioriteringar men det kan vi ju snacka mer om en annan gång.


Kärlek /L


0 kommentarer

Kommentera