P är tillbaka på jobbet och det är första dagen med barnen själv igen. Har haft lite ångestkänningar de senaste dagarna och den ligger och spökar lite. Gör sig sådär störigt påmind om att den också bor här i min kropp. Men jag har försökt att bara låta den vara och göra det vi tänkt ta oss an idag som att frysa in plommon och göra brödpudding. Är den lika god som den luktar lär den gå åt. Jag utgick från detta receptet men modifierade en hel del så är knappt likt 😅https://www.greatbritishchefs.com/recipes/savoury-bread-butter-pudding-recipe

Så till sommarens sista utflykt Viltsafari på Eriksberg

Eriksberg har nordens största safaripark och man kan se vildsvin, dovhjort, kronhjort, mufflon, davidshjortar och vison i parken. Men där är också ett rikt fågelliv, otrolig utsikt över havet och röda näckrosor 😍. Vi lyckades inte riktigt se alla de stora djuren men det var så häftigt att åka längst slingan och spana efter djur. I parken finns också en lekpark där Kjell gick loss och vi kunde ha hundarna ute. Hundar är välkomna men kopplade och bara på visa platser där man får lämna bilen. Det var inte riktigt väder för bad men det fanns en badbrygga där man lätt hade kunnat hänga en längre stund. Enda minuset var restaurang där vi tänkt äta för att liksom få ett lyxigt avslut. Det var liksom ingen som brydde sig om oss och vi kände oss bara utstirrade av personalen så vi gick och beslöt oss för god take away mat istället med filmmys som avslutning på dagen. Överlag en riktigt trevlig utflykt vi kan tänka oss att göra igen. Här kommer lite bilder från dagen.

Kärlek /L


0 kommentarer

Kommentera