Livet rusar på och jag hinner knappt med. Det är barn, djur, odling och coachning. Jag får djupandas för att grunda och inte försvinna iväg och det har gått sådär senaste tiden med ryggskott och förkylning. Nu börjar det ge med sig och jag börjar hitta in i tempot igen. Något jag verkligen försöker avsätta tid för är #52äventyr2021. Vi ligger lite efter om man tänker ett i veckan men det var förväntat med graviditet och bebis så ingen stress med det. Vi kommer helt enkelt få massa fler äventyr att göra nu och framöver istället 😊

Ett av äventyren var att baka med blommor och den checkade vi av förra veckan 🌸

Syrenkladdkaka

Fika mitt i livet ❤️

För ett tag sedan gjorde jag syrensirap. Kort och gått syrenblommor som får gotta till sig i en sockerlag som man sen silar och kan använda i bakverk, drinkar, i teet. Den här använde jag sen i detta receptet https://www.arla.se/recept/citronkladdkaka/ och hällde även i lite av sirapen i grädden till. Den blev MUMS!

Testpatrullen gav den godkänt ✅

Jag skulle kunna tänka mig ännu mer blomstersmak och kommer nog modifiera och testa mer med blommor. Hade velat testa med ros och lavendel med i år och någon fläderkaka lär det väl med bli. Konsten är ju att få balansen perfekt och det är väldigt kul och jag blir alltid lite extra rofylld av att baka 🥰.

Blir ju glad av bara smeten 💜

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Kärlek/L


0 kommentarer

Kommentera