Maj har bara rusat förbi och jag har inte alls hunnit med. Snart är vi dessutom halvvägs in i Juni. Hur hände det ens 🙈 Svaret är väl fullt ös och vi har hunnit en hel del och haft massa kul för oss ❤️

Kurser, event och medier

Kurserna drog igång i Maj och det är så ROLIGT! 😃 Jag ÄLSKAR mina kursare och stämningen vi har på träningsplanen med glada hejarop och lyckligt viftande svansar. Kan se att en del tänker men du fick ju nyss BARN!? Yes det stämmer men jag lever med världens bästa man ❤️ och min verksamhet är viktig för mig på många sätt inte minst mående mässigt. Det är skönt att komma ur bebisbubblan och få göra det man ÄLSKAR och det är på en bra nivå för mig och oss. Man ska ju göra det som känns bra för en och det är olika för alla 🙂. Jag är modig online-utmaning drog sig också mot sitt slut och den har varit SJUKT uppskattad vilket är grymt kul! Så jag drog igång en sommarutmaning med så är man sugen på en äventyrs sommar med vovven är det den man ska gå 😉https://hstensgard.se/events/sommaraventyr-online/

Vem vill inte ha en hundig sommar 😍

Såhär skrev en av deltagarna om Jag är modig utmaning 😍

“Åhhh! Vad roligt vi har haft👍❤ Vi har lärt oss att “Teama “ihop jag o matte. STOR KRAM från Flóra o Mia.🤗❤”

Ett ord på det, Lycklig 😍❤️

Joker och Joy

Vi dogar och dogar och dogar lite till. Det har varit ett stort fokus med utbildningen och några pass har vi släppt till riktigt bra intro pris Doga-föreläsning med avslappningspass

Annars har vi gjort mycket HTM och freestyle och jobbat med Joys slalom och hindersug. Det går framåt och jag har tagit några stapplande steg sen Karla kom till världen. Med bättre fysik ska jag väl kunna handla henne bättre och den har jag sakta börjat jobba för att få tillbaka 💪. Vi har också blivit utmanade att köra godis- och leksaksfritt i 14 dagar med hundarna och det kommer i ett eget inlägg. För jösses vad speciellt det varit.

Tyra och Trona

Tyra var inte dräktig och jag står i valet och kvalet om jag ska betäcka om henne i år eller ej. Har hittat en spännande hingst i närheten så om något blir det väl han då. Trona har däremot blivit riden lite och jag har själv tagit en tur för att testa hennes nya sadel. Det var helt underbart 😍

Projekt

Min första tanke var här: Vad har vi egentligen gjort i Maj? Kändes som den drog igenom så fort. Gjorde vi träningsplan? Nä den var väl klar eller när gjorde vi vad? Sen slog det mig att vi har ju fällt massa träd i hästarnas vinterhage sen vi blev med Milwaukees nya såg, att vi jobbat i odlingslandet och stängslat för sommarhage. Så oeffektiva har vi verkligen inte varit.

Livet

Jobbar på att komma in i 2 barnslivet och få till en bättre balans under dagarna. Kjell älskar lillasyster men han har också lärt sig att hitta på bus när jag är upptagen med henne. Som att måla halva vardagsrumsgolvet rosa 🙈. Mitt mående går upp och ner men är inte så avgrundsdjupt mörkt som det har varit och jag saknar Gizmo. Häromdagen var jag säker på att han satt på trappen tills jag kom på att han var borta. Jag undrar hur länge jag kommer se han fast han är borta 💔

Ser framemot i Juni

Nu är ju halva Juni förbi typ 😅 men jag ser framemot att se hur odlingen tar sig och jobba vidare med den. Jag kom inte så långt i mitt hundgårdsprojekt så vore kul om jag hann något där och vi ska stängsla mer hage med. Gäller att hästarna har bete. Min bil ska säljas och det lär väl bli några sommaräventyr. Det längtar jag extra till samt en och annat plask i vattnet 😍

Här kommer några bilder från Maj ❤️

Zeldas ena bebis 😍
Herman på agility nybörjarekursen
Viktigt att vila i skogan hos gammelmormor
Godaste bullarna jag gjort
Syrensirap till sommardrinken
Sena träningskvällar
Dessa två ❤️
Aj mitt hjärta vad hon växer ❤️
Cykelträningen har börjat 💪

Ha det bäst! /L


0 kommentarer

Kommentera