När denna kom på listan för #52äventyr2021 så hade jag ögonen direkt på Namu restaurang. Jag har alltid velat åka dit och prova Jennies mat sen hon var med i Sveriges mästerkock. Så när jag såg de hade mat för utkörning till Lomma och vi behövde nya skor till Kjell och skulle till Lund så slog vi till då det just nu inte riktigt klaffar med ett restaurang besök i Malmö. Nu vill jag dock till restaurangen ännu mer än innan 🙈😅😂

Vi beställde deras 3 rätters meny de hade för veckan och älskade förrätten och efterrätten. Huvudrätten var helt okej men kimchi var kanske inte något riktigt i min smak. Inte än iaf 😅. Men de andra 2 rätterna vägde helt klart upp det 🤤

Här kan ni se dem i bilder:

Nu hoppas jag vi kan checka av fler äventyr. Har ju världens bästa lista att checka av men graviditeten kom liksom lite emellan men nu är det ju bara att tuta och köra 🤩

Kärlek/L


0 kommentarer

Kommentera