Månaden när skogen stod i ett hav av blommor och vår lilla vårblomma kom till oss ❤️ Sen att detta inlägget kommer i mitten av maj är ju precis därför, för att vi njutit av våren och allt den tog med sig 🌱

Kurser, event och medier

Störst för april var Feel good eventet jag var med på med ett Doga föredrag och pass och det var så kul att skapa fast jag inte var på plats när det sändes då jag låg på sjukhuset för igångsättningen av lilla K. Vill man gå ett Doga pass så hittar man dom här https://hstensgard.se/butik/

Doga med Joy ❤️

I övrigt är det mesta på paus tills nu och de flesta kurserna är fullsatta vilket är superkul såklart 😃

Joker och Joy

Joy har tagit flera steg i sitt slalom och det blir en mindre och mindre allé för henne att springa i. Så vi fortsätter att utmana i ingångar och byten innan vi drar ihop slalomet mer. För Jokers del så testar vi lite olika idéer för freestyle-programmet. Htm-programmet är ju klart så där är bara finslipning. Men för att få idéer till program så tränar vi in nya tricks och försöker få dem mer självständiga. Just nu är det mycket buga, rulla och nostarget.

Från ett av våra träningspass

Tyra och Trona

Trona har haft vila i april och Tyra började bete sig underligt så vi har börjat fråga oss om hon inte är dräktig iaf. Time will tell!

Dräktig eller ej?

Projekt

Agilityplanen är klar o den är så fin 😍. Så nöjd och vilket jobb vi gjort. Vill knappt tänka på alla timmar vi lagt där. Speciellt inte i stenplockning 😅. Mannen har även hunnit reparera en vagn för att lättare flytta saker och vi har försått en hel del till odlingslandet.

Förälskad i en gräsplan 😍

Livet

Karla kom till oss och som hon tagit oss med storm ❤️ Nu har vi 2 små gryn att ta hand om och som vi älskar dom. Våra små mirakel ❤️. Vi har också fått tillökning med en liten kaninunge från Frost och 3 små kattungar från Zelda. Så det blev en liten babyboom.

Vår familj ❤️

Ser fram emot i Maj

Odling, kursstarter och några små projekt. Tänkte ta tag i hundgården och hoppas få någon tur på hästryggen. Det vore drömmigt ❤️

Ta hand om er. Kärlek! /L


0 kommentarer

Kommentera