I april har jag fått äran att vara med i ett riktigt härligt event med tema FEELGOOD WEEKEND där jag ska prata om DOGA och köra ett litet pass med deltagarna som har hund. Man kan ju självklart lyssna på föreläsningen ändå och hänga med i passet, man får då bara modifiera lite. Vilket man mycket möjligt får göra i alla fall då alla hundar är olika och kan behöva få pausa under passets gång.

50% rabatt innan den 3 april med min länk. Pass på för en inspirerande feelgood weekend ❤️

Jag själv älskar doga. Kanske ingen direkt överraskning
Jag har ju kört yoga i snart 10 år och länge tänkt på att en kombination med hundarna på mattan vore toppen. Från början mest för att de alltid kom och skulle vara med och verkade trivas i stunden vi skapade tillsammans. Vi har ju indirekt kört doga ihop fast utan alla de övningar jag kan idag och fler håller jag på att lära mig. Men vad är då egentligen doga?

Doga är kort och gott:
En bubbla för hund och ägare att kliva in i tillsammans. För ökad kroppskontroll, balans, fysisk styrka och koordinationsförmåga. För minskad stress. En stund för avslappning och återhämtning där vi kan möta hunden.

För mig är avkopplingen tillsammans väldigt stor, känslan av att andas tillsammans och hanteringen av hunden blir väldigt kravlös. Samtidigt som den skapar goda förutsättningar för tillit mellan mig och hunden. Att hunden är van vid min beröring samtidigt som jag får en ökad kännedom om min hund. Vad den gillar och inte. Samt att man kan bygga upp en acceptans i beröringen, speciellt hos hundar som inte uppskattar fysisk beröring lika mycket. Men jag älskar också stunden vi får tillsammans som inte har något fokus på någon typ av prestation utan att bara att vara i nuet.

Så vill du boosta upp ditt mående med massa intressanta föreläsningar och pass för kropp och knopp?
Då ska du vara med på denna Feel good weekend. 50% rabatt om du anmäler dig via länken innan den 3 april.
Kommer bli MAGISKT så häng på 🙌Du får ju dessutom testa doga med vovven om du aldrig gjort det! O ännu bättre man kommer dessutom ha tillgång till materialet i hela 40 dagar efteråt.
Hur bra är detta inte?! 🤩

Så klicka in och anmäl dig idag!

https://sanna-feelgoodcoach.newzenler.com/courses/feelgood-weekend-online-15-18-april-2021?coupon=feelgoodlindaf

Doga med Joy ❤️Kärlek /L


0 kommentarer

Kommentera