Så var det min tur att kliva in 30 års ålder och jag klagar inte.
30 känns liksom som en bra ålder att vara i. Vuxen, mogen, stadig och ändå ung. Jag tycker det känns som en fin ålder och jag tycker inte det har gått för fort eller för långsamt att ta sig dit. När jag tänker på att om 30 år är jag 60 så är min första tanke “shiit vad mycket kul jag kommer hinna på vägen dit”. Sen om jag hinner lika mycket som jag tror är väl en annan sak och det är väl därför jag säkert kommer få en 40 års kris istället 😂

Jag älskar så här långt att fylla år och jag fick en riktigt fin födelsedag ❤️.
Väcktes med frukost på sängen med presenter som fick mig att gråta. Dels en jätte fin lapp med en poster på en humla med texten och budskapet inget är omöjligt om man vill det tillräckligt mycket, en My Feldt mugg som Kjell hade valt och en pin från hundarna “gå framåt när livet går bakåt“. Den hade köpts när Gizmo fortfarande levde och det blev på något sätt som ord från honom att fortsätta framåt. Smärtsamt vackert och jag önskade så att han också var där i sängen med oss andra ❤️

Efter det körde Philip till “jobbet” trodde jag. Fast när jag och Kjell väl kom ner så var hans bil tillbaka men jag såg han inte så trodde han åkt iväg med en kollega (händer ibland). Sen ser jag att stalldörren rör sig och undrar varför han gömmer sig där och funderar på att ring honom och säga
“hur länge ska du gömma dig i stallet?” men vill inte sabba hans planer så låter bli. Visar sig sen att han matar djuren och han åkt iväg för att köpa bullar till frukost nummer 2 för efter en stund kommer min mamma in genom dörren. Får paket från familjen med superfina smycken från Caroline Svedbom och hon passar också på att lämna över en filt till Peanut och en tröja min mormor stickat till Kjell. Vi myser, pratar och äter bullar innan det är dags att gå och packa väskan. Vart vi skulle var en hemlighet.

Vi tar min mammas bil och börjar färden mot barnmorskan för kontroll av blodtryck och äggvita i urinen (allt såg bra ut så inga tecken på havandeskapsförgiftning så här långt 🙌) och sen körde vi mot guldsmeden där min ring som Louise Philips syster gjort till mig. En sten för alla mina hjärtan och en för mig. Sen blev det tårta på Duvanders och en liten roadtrip mot Ivö. Var så himla fint och jag vet där ligger ett naturreservat som jag skulle vilja upptäcka senare i år. Philip försökte få mig på villovägar vart vi skulle men jag visste vi skulle hålla oss i hemtrakterna då liten i magen faktiskt skulle kunna komma när som. Så vi landade tillslut i Kristianstad igen på Grand hotell.

Joker är inte lika imponerad som jag över ringen 😅 men jag älskar den 😍

Här blev det ett rum med badkar som jag kunde flyta runder i (en dröm att en dag ha hemma), mini spa på rummet och massa mys. Vi drack skumpa, åt choklad, snacks och vilade. Precis vad denna gravidkroppen orkar just nu så var helt PERFEKT! När vi blev hungriga beställde vi sushi för att sen ta med den till hotellrummet. Kollade på Bäst i test och bläddrade efter det över till 4:an. Någonstans under filmen som visades somnade jag på Philips bröst och vaknade inte förens på morgonen. Kunde inte bli en mycket bättre dag fast att jag fortfarande var trött när vi körde hem efter frukost och en titt nere i centrum.

Bra födelsedagsmiddag 🤤

Fick en helt AMAZING födelsedag med så sjukt många fina paket. Många fler än jag känner mig förtjäna och lilla P kom inte heller. Vilket var ett stort nej från mig. Men nu får hon/han mer än gärna komma så jag kan få tillbaka lite rörlighet och ork. Inte långt kvar till beräknat och vräkning i värsta fall även om jag hoppas att det startar av sig själv denna gången.

Nu ska jag återgå till arbetet men avslutar med tårtan vi firade med på lördagen ❤️

Namnam 🤤


Kram på er!
Kärlek /L


0 kommentarer

Kommentera