1 vecka utan dig och mitt hjärta har gått sönder tusen gånger 💔

❤️

Allt är så himla tungt och det är så konstigt att inte se Gizmo ligga på trappan, gosa i hans päls och ha han gåendes lite bakom på promenaden. Saknaden är så stor och han har lämnat ett enormt tomrum efter sig. Jag jobbar på att hitta glädjen igen och något som har hjälpt mig mycket är att göra hans minnesfond. Ett sätt att hjälpa andra precis som han hjälpte mig. En dag hoppas jag att jag orkar att berätta mer om hur han räddat mig men inte idag. Idag är det för tungt.

Min älskade Giz ❤️

Gizmos ljusglimt går att söka för alla som vars hund räddat deras liv eller någon annans. Som hjälpt någon att må bättre, hjälpt till i rehab eller som bara behöver en ljusglimt med sin hund i en svår tid. På hans födelsedag den 22 februari kommer jag tala om vem bidraget går till. Ansökan görs här: Gizmos ljusglimt

Ett stipendium i Gizmos minne för att ge andra en ljusglimt ❤️

Detta känns som ett fint sätt att få hans minne att leva vidare och jag är säker på att han hade älskat det. För han hade vetat att det gjorde mig glad och han var alltid nära mitt hjärta. En plats han kommer ha föralltid ❤️

Älskar dig föralltid ❤️

Var rädda om er. Kram/L


0 kommentarer

Kommentera