God dag ✨

Vet inte hur det är med er men vi har verkligen kommit i julstämning här hemma 🎄. Corona är skit men har nog aldrig haft så mycket tid att julmysa och vi har så här långt gjort adventsfika varje advent. Så mysigt 😍. Vi ställer in oss på jul hemma och känns faktiskt inte alls dumt. Även om vi självklart hade velat träffa nära och kära. De flesta klapparna är införskaffade dessutom. Skönt att vara så redo ändå 😊

Tomte Joker

Annars rullar det mesta på. Jag planerar kurser för nästa år och jobbar med podden som tagit längre tid än tänkt. Hoppas få ut 2 avsnitt denna veckan. Får väl se om jag lyckas 😅

Men med tanke på kurser. Är det någon speciell kurs du önskar att vi ska ha i vår? I dagsläget står agility grund och fortsättning på schemat och aktiveringskurs 2. Aktiveringskurs Tema 2 (fristående från varandra)

Varje tillfälle kör vi på något nytt på våra aktiveringskurser

Fått några förfrågningar om spår, aktiveringsdagar, valp och grundkurs också. Jag älskar våra aktiveringsdagar men tyvärr vet jag inte hur lönsamt det är att ha dom. De tar tid att planera, genomföra, marknadsföra osv och tyvärt har inte intresset varit så stort fast att folk frågar om dem och uppskattar dem när de är här. Men det ska ju gå runt också. Hårt att tänka ibland att det är en verksamhet man ska bedriva som måste ge någon typ av lön. Jaja klagat färdigt nu. Men som sagt önskar du något speciell kurs så skicka ett mejl info@hstensgard.se eller kommentera nedan så följer vi upp det 😊

Till något annat. Vi gjorde en s pontan julkalender som ni gärna får hänga med i. Var dag en ny lucka med en ny utmaning. Man kan göra dem i efterhand om man inte hinner samma dag och man har till den 26 december på sig sen drar vi en vinnare. Japp en VINNARE 🙌.

Lucka 7 i vår julkalender 🎄

Alla som är med har nämligen möjlighet att vinna ett fint pris från oss som består av mumsig heter till vovven. Bra va?! 😃 Så tagga oss #ljusglimtensjul2020 så vi får se er köra eller skicka ett DM till oss på Instagram om du har en stängd profil. Vår Instagram är http://Instagram.com/ljusglimtens men luckorna finns också på http://Instagram.com/hstensgard 😊

Nu ska jag podda vidare. Kram på er ❤️


0 kommentarer

Kommentera