Hej fina 💙

Vi började dagen med en hĂ€rlig promenad i snön. Joker blir bĂ€ttre för var dag och tar nu flera galoppsteg. Inte med samma kraft som förr men det kommer lite mer och mer. Blir lika glad var gĂ„ng ❀. Han Ă€r pepp pĂ„ det mesta Ă€ven om han inte orkar lika mycket fysiskt. Vi har börjat trĂ€na in lite nya tricks. Nostarget pĂ„ pinne (vet ni kanske om sen innan), ligga platt (hakan mot marken) och ta tassen över nosen. Förslag pĂ„ namn pĂ„ den behövs. Vet mĂ„nga kallar den blyg men skulle vilja ha nĂ„got annat. Vet inte vad bara 😅. Hoppas fĂ„ upp filmen pĂ„ nostargeten idag pĂ„ vĂ„r Instagram http://www.instagram.se/ljusglimtens

Glad Joker i första snön ❄

Min hosta Ă€r kvar och graviditeten rullar pĂ„. Över halvvĂ€gs nu 🙌. Inga större krĂ€mpor eller besvĂ€r i kroppen. Mest Ă€r det den mentala biten som Ă€r kĂ€mpig med rĂ€dsla, Ă„ngest och tvĂ„ngstankar. SĂ„ gĂ„tt tillbaka till lite övningar i mindfulness som jag inte gjort pĂ„ lĂ€nge och bett om samtalsstöd hos barnmorskan. Önskar igen att det var lika lĂ€tt att sĂ€ga att man har ont i sjĂ€len som i nĂ„gon del i kroppen. SĂ„ mĂ„nga det hade hjĂ€lpt ❀. Vill man lĂ€sa mer om graviditeten sĂ„ lĂ€s inlĂ€gget Att gro ett liv ❀

💙

Nu ska jag vĂ€rma lite mjölk med honung och se om jag fĂ„r rĂ€tt pĂ„ Podd-utrustningen. Det och boken Ă€r pĂ„ topp listan att göra i veckan. Plus bokföring som tyvĂ€rr inte alls Ă€r lika kul 🙈

Var rĂ€dda om er sĂ„ hörs vi ❄

Lyckligast över kylan 💙

0 kommentarer

Kommentera