Hej ❤️

Just nu ligger jag i soffan med huvudet på en blå velour kudde. Huvudet dunkar och andetagen skvallrar om att jag snart kommer få en ny host-attack. Så mycket står på paus just nu under tiden jag tillfrisknar. Men lite rör det sig bakom kulisserna.

Jag planerar just nu för 3 nya onlinekurser. I dessa tider känns det verkligen som att de behövs så man kan fortsätta träna sin hund. Mycket ställs ju in, begränsas och man kanske själv är i en riskgrupp eller vill undvika fler möten med människor. Så vi kommer släppa en kurs i belöningsutveckling, en valpkurs och en trickkurs. Sjukt roligt men tidskrävande. Är man redan sugen på att föranmäla sig till en av våra onlinekurser kan man mejla oss på info@hstensgard.se eller varför inte gå vår populära Kul med hund redan nu https://hstensgard.se/events/kul-med-hund-onlinekurs/

Så fort min röst är tillbaka i full styrka kommer vi spela in första avsnittet av vår Podd Älskade hundliv. Så himla taggad på den och vad ni kommer tycka 😃 Hoppas ha den uppe om max 2 veckor hur fint vore inte det? 😍

Jag har även påbörjat min Doga utbildning. En spännande resa och jag drömmer redan om små Doga retreats här på gården 🙇‍♀️🐶🙇‍♂️. Tänk vandring, skogshäng framför en brasa, god mat, avslappning och att få läka ❤️. Kommer bli så fint 😍

Doga; Skapa ökat fysiskt och mentalt välbefinnande, flexibilitet, styrka, balans och att skapa en djupare relation med vår hund.

Hur taggade är ni på allt som händer? Lämna gärna en kommentar så jag får läsa era tankar ❤️

Nu ska jag vila lite. Distanskram från sjukstugan ❤️/Linda


0 kommentarer

Kommentera