Sommaren är här och nästan slut och vi har haft fullt upp med kurser, events och projekt på gården. Just nu snyggar vi till uppfarten och gör de sista detaljerna på hönshuset. Ett av våra större projekt, ta tillbaka skogen har också varit mer prioriterat och idag ska jag ut och fortsätta med vår skogsstig. Oj vad vi har att göra men jösses så fint det blir och vad långt vi kommit redan. Det tåls verkligen att påminna sig själv om!

Våren och sommaren har dessutom gett oss massa nya godingar att ta hand om och vänta på. Flora fick sin första kull med 14 små kaninungar där 10 klarade sig, Zelda fick 6 små pandor(kattungar men mobilens kamera säger det är pandor, haha!), Frost väntar sin första kull kaninungar och igår började hon bädda så de kan mycket väl komma när som helst, vår höna Magda har värpt fram 3 små kycklingar från egna och någon av hennes kompisars ägg och vår nordsvensk Tyra är konstaterad dräktig med Isidor. Så det är baby boom deluxe här på gården.
Sen ska alla hitta nya bra hem också och det är väl det som är det svåra. Man har ju en tendens till att fästa sig vid de små liven <3

Annars har vi testat nya aktiviteter med blandat resultat och kämpar som de flesta med coronans bieffekter. Vi har haft barn med hund(väldigt uppskattat av de som varit här), ställt in ett sommarläger(som vi såg så mycket framemot) och ska testköra After work med hundträning.

Vi tuffar på och hoppas vår gård får fortsätta blomstra och bli ett ställe där man kan få energi från, hitta lugn och glädje. Där ett roligt hundliv står i centrum oavsett vilken sport eller aktivitet som ligger en varmast om hjärtat.

Vi hörs och ha det bäst så länge!

Zelda med sina små pandor <3
Magda med sina 3 små kycklingar
Tyra väntar sitt första föl!

0 kommentarer

Kommentera