Sommaren är här och dom flesta vill kanske inte binda upp sig på en kurs för sommaren. Sommaren är ju som gjord för äventyr och man är lite här och lite där. Men det är ju så jäkla kul att göra saker med hunden, få nya insikter, kunskaper och stärka sina band. Så för alla som vill göra hundrelaterade roligheter så har vi ju dels våra hundläger som på riktigt är extra allt. Men också temakvällar med nosework sök med olika teman som tex djur. Där kan ett av söken du få gå vara en urvalsbana med elefanter, zebror, kaniner mm där någon av dem gömmer doften eller så är söket i närheten av där levande djur befiner sig. Utmanande och roligt såklart!
Jag kommer även hålla i en föreläsning om berikning så att man kan få lära sig mer om på vilket sätt vi kan stimulera vår hunds naturliga behov för ett bättre mående och sen kommer det vara banträningar i agility och rallylydnad. En trickkvällskurs och en kväll för valpar att få utforska sina sinnen på. Samt en dag med spårning. Det är begränsat antal platser på samtliga temakvällar och man anmäler sig via ett mejl till info@hstensgard.se
För er som var med eller missade äventyrsdagen med hund förra året där vi vandrade, hade massage, berikningsövningar och testade SUP, så kommer en favorit i repris. Mer information om den kommer i veckan 🙂

För er som är sugna på kurs finns det en nosework grundkurs (3 platser kvar) och en agility grundkurs (4 platser kvar).

Jag har även fått en del frågor om kurser efter sommaren och de kommer ut alldeles strax.
Har man något speciellt önskemål så får man gärna höra av sig.
Men det kommer finnas kurser i:
-Rallylydnad nybörjare
-Agility grund
-Agility fortsättning
-Agility banträning klass 1-2
-Grund påbyggnad
-Nosework grund
-Nosework fortsättning

Det kommer också komma temadagar i rallylydnad för avancerad klass, freestyle/htm och det lär även komma ut en valpkurs.
Kurser som vi håller i är valp, grund, grund påbyggnad, rallylydnad från nybörjare till mästarklass, agility grund till klass 2, nosework grund till avancerad, fresstyle, heelwork to music, trickträning, aktivering, viltspår, personspår för aktivering, doga (avslappning, fokus, landa) och sen coachar jag även i mentalträning för människor.
Så har man några önskningar i kurs eller temadag så får man jättegärna höra av sig till mig. Antingen via sociala medier eller på mejl info@linda

Jag hoppas vi ses i sommar 😀

Länk till våra hundläger Events och aktiveringsdagar


0 kommentarer

Kommentera