Galet vad tiden går och ändå känns det som att vi precis var i Sundsvall. Lite skönt att hundar inte går dräktiga så länge (63 dygn i regel) för man vill ju liksom vara där nu. Fast ändå inte när jag tänker efter då vi har lite kvar att fixa innan de kommer, om där nu är några *håller tummarna*.

Nästa vecka ska vi göra ultraljudet och vi har fått hem valpfodret redan så vi kan börja fasa över henne långsamt. I övrigt är hon mest som sig själv lite mer trött och gosig men dessa dagarna har det inte varit lika kännbart(mest pga inte mer än förra veckan) och jag tvivlar ibland på om där är något. Säkert för att minska besvikelsen om där inte blir något. Vi har kört lite agility och fortsätter vår runstreak. Tänker att det själv är som när man är gravid. Vi håller igång så gott det går och så länge hon vill. När hon blir högdräktig kommer jag minska ner visa typer träning men en hel del kan man ju göra, så länge Joy vill. Tänker främst på olika aktiveringslekar, nosövningar och ordkontroll. Kanske shejpar vi in något nytt. En preggo-shejping ala Joy. Oklart i vad men kan säkert komma på något kul. Hon gillar ju att bära saker så kanske något med det.

Så just nu är vi i någon typ av no mans land innan det blir tydligt om där blir något eller ej. Men för skojs skull kan vi väl gissa hur många valpar där blir. Ultraljudet är ju inte exakt som röntgen men man kan ju få ett litet hum om antalet så vad tror ni? Hur många valpar blir det?

Jag tror på 4 stycken. 2 av var. Kjell tror på 3 stycken. Philip tror på 4 stycken (han sa 3-4 tills jag tvingade ha välja, haha) varav 3 tikar och 1 hane. Gissa i kommentaren. Kul att läsa vad ni tror oavsett vad framtiden ger <3

Bjuder på några valpbilder på Joy. Man kan se galenheten i henne redan då och sötheten såklart. Ta hand om dig! /L

Joy 6 månader
Älskat henne sen första dagen vi träffades <3


2 kommentarer

Emelie Heij · 23 november, 2021 kl. 11:09

Jag gissar på 5st, 3 tikar och 2 hanar (varav minst en korthårig tik 😍)

    Linda Fyhr · 26 november, 2021 kl. 22:31

    Bra antal o fördelning. Så hoppas ❤ vore inte dumt med några fler korthåriga dock 😉

Kommentera