Födelsedagsfirande, valp-planer, fantastisk hundträning och massa goda nyheter får väl bli en sammanfattning för älskade mars.

Kurser, event och medier
Kurserna är slut och jag längtar till maj när de drar igång igen. Det blir mest agility men där är även inplanerat en grund och valpkurs och möjligtvis en spårkurs om allt känns bra efter att liten i magen har kommit.
Vi har varit med i ett blogginlägg hos https://hundshoponline.se/blogs/hundbloggen/som-hundinstruktor-brinner-jag-for-att-inspirera-andra-till-allt-kul-man-kan-gora-med-sin-hundteam-ljusglimtens vilket känns superkul att vi får höras och synas lite runt om i hundvärlden 🥰. Det kommer dessutom komma ut en tidningsartikel om oss framöver och jag är så taggad på att få läsa den 😍. Var lite nervöst över att bli intervjuad men det var också väldigt roligt.
På event fronten så har jag blivit medbjuden som föreläsare och hållare av ett doga pass i en feelgood weekend den 15-18 april.

Halva priset till 4 april med min länk nedan ❤️

Pirrigt och kul! och jag jobbar just nu med att få materialet klart. Bara inspelningen kvar sen så. Passet kommer sen finnas på hemsidan att köpa men jag rekommenderar verkligen den här helgen den är fylld med massa feeelgood boost!
https://sanna-feelgoodcoach.newzenler.com/courses/feelgood-weekend-online-15-18-april-2021?coupon=feelgoodlindaf
Blir även flera nya podd-avsnitt och känns som att jag äntligen börjar få lite flytt på dem och klippningen. Avsnitt till podden finns här: https://open.spotify.com/show/4SisDdJkKii8s07wbNGYsl?si=49sbg8EDRWunSX-1cs4olQ&utm_source=copy-link

Joker och Joy
Joker har sitt htm program klart och jag ska bara få tummen ur och filma det. Det känns som ett bra program som vi nog till och med kan utveckla vidare med fler positioner men först vill vi debutera med detta. Vi missade ju tyvärr online tävlingen vi tänkt vara med i så hoppas det kommer någon mer framöver. Freestyle-programmet ligger lite på is men vi har grunderna om jag nu inte ska ändra låt 😅
Joy har tagit tusen kliv framåt i sin slalomutveckling och det känns som vi har hittat vår modell för att få det att funka. Vi har också kört en del sväng-kommando och de sitter mer och mer men känns ännu inte hundra. Mest längtar jag tills vi kan köra lite mer kombinationer där jag också får springa. Snart, snart, snart! Joy planeras också att paras i höst med Skimras Gneisti och det ska bli super spännande. Vår första egna kull och är man intresserad kan man läsa mer om den här: Ljusglimtens Kennel
Och sist men inte minst. Vi fick stipendium från Svedea så vi kan åka och träna privat för Jenny Damm. SÅ KUL! 🤩 Står på vår äventyrslista och jag kan knappt bärga mig att få massa tips från henne. WOW alltså!
Svedeas hundstipendium: https://www.svedea.se/hundforsakring/hundstipendiet?utm_source=hundstipendiet_2021&utm_medium=email&utm_campaign=hundstipendiet_2021&utm_content=15_stipendiater

Ser framemot äventyr med henne ❤️


Tyra och Trona
Tyra har fått världens bästa medryttare och får några turer i veckan vilket känns himla fint och hon är så trevlig som rider henne så det känns super bra. Trona och jag har fortsatt med inkörningen. Dels med tömkörning och med stanna träning och det tar sig. Tanken var att koppla stacklarna på henne men vi saknade en fästning så det har fått skjutas på. Men hon känns så redo att få dra lite. Så jag hoppas vi får till det nu i april 🥰

Projekt
Vi har köpt på oss några nya tex en vagn men vi har också gjort lite av det vi ska. Agilityplanen är nästan helt färdigstängslad så nu ska den få lite mer gräsfrön, vältas och vila tills kurserna drar igång i maj.

Hej och hå stängsla på 💪

Magen
Fortfarande ingen liten P och jag vill ha min kropp tillbaka med egenrätt. Haha nä men skämtosido jag känner mig så klar med bakandet av bebis och att inte kunna röra mig och ha ont här och där så nu jäklar får hon/han snart komma 😝

Ser fram emot i April
Att få träffa baby Peanut ❤️ och vara föräldrarledig är på topplistan men också att påbörja odlingen på baksidan. Känns som ett litet lagom projekt med en ny liten familjemedlem. Annars är April inte så bokat. Känner att vi får se hur det känns och är när vi får en ny individ till oss och vill inte sätta för stora mål när det finns annat som är viktigare. Sen får det gärna hålla sig så här varmt som idag med strålande sol. Det har jag inget emot.

Kärlek och glad påsk! 💛🧡💜💙💚
/L


0 kommentarer

Kommentera