Ny vecka och jag försöker checka av alla måsten för att göra det lugnare till när P kommer. Poddinspelning för Älskade hundliv, doga-filmning för event och pass till hemsidan man ska kunna göra i lugn och ro hemma samt onlinekursen Kul med hund i självstudier Kul med hund online och lite annat administrativt ligger på listan.
Skulle P komma idag så har jag tid att lösa det senare men det känns som bra saker att lägga fokus på för att ha annat att tänka på. Min hjärna har varit lite snurrig de senaste dagarna och jag har märkt en nedåtgående trend i mitt mående så jag behöver annat att fokusera på. Mycket är ju beroende på hormoner och omställningar i livet och just nu är det lite kämpigt. Det får vara det och jag försöker låta tankarna vara. Inte analysera dem för mycket och släppa in positiv energi där jag kan. Och eftersom att jag älskar mitt jobb med hunderiet så är det ju en perfekt laddningsboost ❤️

En annan laddningsboost av energi var att jag blev bjuden på födelsedagsmiddag av mina två bästa vänner nu i helgen på Bar-B-Ko i Kristianstad i lördags. Var så himla trevligt och mysigt att ses alla tre. Var så längesedan sist och maten var, MUMS! Sen sov jag i princip hela söndagen som svar på den utekvällen. Kanske börjar bli gammal iaf 😅 men var så värt det och jag längtar tills nästa gång vi kan ses allihop igen ❤️

2 andra laddningsboostare ❤️

I övrigt är jag mest trött på att vara gravid och skulle gärna se att P var färdigbakad. Vi är nere på ensiffrigt till beräknat men jag tror tyvärr inte vi kommer ses innan eller tills dess utan snarare dagar efter. Jag hoppas jag slipper bli igångsatt denna gången men känner hur det går mer och mer ditåt och min barnmorska har talat om att efter v41 kommer jag få åka in till förlossningen för kontroll med ctg osv och mest troligt igångsättning och inte behöva vänta till v42. Det känns ju okej för det är inte roligt att vänta men samtidigt lite jobbigt då igångsättningen med Kjell gick sådär och vill så gärna slippa det och få känna hur en förlossning är när den sker naturligt. I övrigt ser allt fint ut så här långt även om jag känner mig grymt osmidig, trött och som sagt låg i humöret.

Å och till en sista sak. Jag funderar på att starta vår youtube-kanal och bland annat ha att vi testar olika produkter för hund. Idag la jag tex ut ett inlägg om tulpanboll/belöningsgömma på vår instagram och för mig var det jäkligt roligt att göra så tänker att det är något vi kommer göra mer av. Inlägget hittar du här instagram.se/ljusglimens

Joy med sin tulpanboll

Är det något annat du hade velat se att vi gör eller delar med oss av? Skriv då gärna en kommentar

Nu ska jag jobba vidare med att checka av listan.
Kärlek/L


0 kommentarer

Kommentera