I helgen avslutade jag de sista kurserna innan lilla P kommer. Kommer kännas tomt att inte få träffa alla hundar och deras ägare men det börjar bli ordentligt tungt nu och visa ställningar är inte de lättaste att sen komma upp ifrån 😅

Nosarbete på valpkurs avslutningen ❤️

Jag längtar tills vi får träffa lilla vilddjuret i magen och denna gången har varit stor skillnad mot när jag väntade K, även om jag säkert har förträngt en del. Jag har svårare att sova, mer ont i kroppen och mått mer illa. Så för att överleva så blir det en hel del pauser och vila. Och som jag längtar efter att kunna springa och göra massa yoga igen. En del yoga går fortfarande men många positioner är totalt omöjliga med kulan. Hoppas verkligen att lilla P till skillnad från sin storebror inte tycker att magen är lika trevlig att vara i och kommer ut tidigare än nästan 2 veckor efter beräknat.

Även om det inte blir mer kurser just nu så jobbar jag för fullt med företaget. Onlinekurser, online-utmaningar, föreläsningar och material till podd och blogg. Jag hoppas kunna spela in några avsnitt i förväg så att det finns lite att lyssna på. Mitt mål är ett avsnitt varannan vecka och då man inte känner vet hur första tiden blir efter förlossningen så vore det toppen att hinna spela in några avsnitt innan. Jag lägger också massa tid på min doga-utbildning och kommer hålla min första föreläsning och enklare övningar i ett event som snart kommer släppas. Super roligt, ni kommer få mer information här snart! 😍

Efter Doga pussar ❤️

Bäst förra veckan var en intervju för en tidning och ett inlägg om mig och hundarna i en blogg. Så fort det släpps kommer jag länka det här så ni kan se det. Det är också detta som är svårast nu att balansera allt jag vill med orken och att snart vara 2 barns mamma. Jag älskar mitt jobb och att så många frågar om kurser, events, samarbeten och privatträning. Det är SÅ ROLIGT och jag har svårt att tacka nej till något för jag vill göra allt samtidigt som jag vet att jag måste vara rädd om mig. Samtidigt är det precis det man önskar med sitt lilla företag att nå ut och att få inspirera andra. Det är väl bara att det där lilla miraklet nummer 2 inte var med i kalkylen. Men jag är säker på att det kommer bli bra så fort vi får lära känna henne eller honom och kommer in i livet som två barns föräldrar. Nervöst och pirrigt helt klart! Och jag känner mig mer än redo nu att träffa lilla P ❤️

Var rädda om er!
Kärlek /L


0 kommentarer

Kommentera