Nu kom mars och jag vet knappt vart februari tog vägen. Vad hände egentligen?

Kurser, event och medier
De första kurserna för året ha börjat gå mot sitt slut och de flesta har avslutats. Jag har fått ta del av så många framsteg hos hundar med deras ägare och jag känner mig så lycklig över mitt jobb. Det har också blivit mer privatlektioner vilket är så jäkla kul! Jag älska gruppträning men den individuella träningen med ekipage är också MAGISK! 😍
På minus sidan står att vi har behövt ställa in några event och flyttat fram dem. Jag hade inte räknat med mängden snö vi skulle få 😅
Jag har jobbat massor med vår online-utmaning och jag hoppas få till fler liknande i framtiden. I år kommer jag jobba för ett större online-utbud. Både i kurser, event och föreläsningar. Kul! 😃
Annars poddar jag vidare med Älskade hundliv och sista avsnittet i februari blev till Gizmo! Som jag sakna honom. Livet känns så tungt utan honom och ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till när sorgen slår till 💔.

Guldhund i solen redo för spår 🧡

Joy och Joker
Joker är som sig själv minus lite muskler och vi har nästan hittat alla delar i vårt htm-progam och målet är en online-tävling nu i vår. Sen får vi se vad som händer covid-19 läget och om det kan bli någon riktigt tävling senare i år. Vårt freestyle-program har vi dock lagt lite på is så att idéerna kan få bubbla upp. Joys fokus skulle vara slalom men vädret hindrade oss. Planerna fick ritas om men vi har gjort nya och ser framemot var de leder. Kommer ett separat inlägg om det! Hennes största träningsvinst i februari var att hon börjar få ett stabilt sitt fint. Som vi kämpat med den och hon har haft svårt att centrera sig men nu jäklar så börjar det släppa 💪

JOY sitter fint ❤️

Trona och Tyra
Trona har börjat tömköras och har vi har fått till fina pass. Tyvärr har vi inte fått något med drag men vi har haft ljud bakom och det har hon tagit som en klocka. Så målet med mars är med tömkörning med mer belastning. Tyra har fått en medryttare och jag tittar saligt efter dem varje gång de tar en tur. Som jag längtar mig upp i sadeln!

Tyra på tur i vinterland ❄️

Projekt
Det mesta har stått stila för snöskottning x
Vi har dock fått rensat lite i stallet i kanindel och veddel. Så alltid något 😜

Magen
Jag känner mig som en flodhäst och skulle kunna födda idag om jag fick. Minus att jag helst vill avklara de sista kurserna så mina fina kursare slipper vänta men rent kroppsligt vore det skönt. Man är inte den smidigaste just nu och magen är tung. Jag fick göra ett extra ultraljud eftersom jag fick havandeskapsförgiftning med Kjell och allt såg fint ut. Roligt att se vilddjuret i magen och att alla värden på mig och Peanut ser bra ut så här långt. På namnlistan just nu står Helge, Ragnar, Arne, Alfred, Karla, Helga, Heidi, Veronika, Agnes och Svea. Vi får väl se vem det blir 😊

Kulan 🧡

Ser framemot i Mars
I mars ser vi framemot vårvärmen, att få stängsel på nya agilityplanen, förhoppningsvis gallra lite skog (min dröm fast jag är något fysiskt begränsad), att vår onlineutmaning JAG ÄR MODIG drar igång och att jag fyller år! Japp jag sa det. Jag fyller år och jag älskar det! 😍 Paket, tårta, god mat och massa mys. Det är det jag ser framemot mest skulle jag säga plus att Peanut kanske kommer. Jag tror ju egentligen på 1 april men kan ju bli en mars-bebis. Så länge hon/han inte kommer på min födelsedag bara så är jag mer än nöjd 😜

Var rädda om er!
Kram /L


0 kommentarer

Kommentera