#52äventyr2021

Detta är ett äventyr jag hoppas checka av flera gånger i år för hur mysigt är det inte att vandra med en vän? ❤️

Jag och K åkte tillsammans med hundarna till Fulltofta Strövområde för att träffa upp Johanna för en liten vandring i skogen. Vi valde 3 km rundan märkt med eklöv och Kjell tyckte det var så roligt att hitta dom små markeringarna. Rundan var precis lagom för mig, kulan och K som i slutet ville vi skulle stanna och fika. Vi hade ingen fika med då vår plan var att gå och sen åka till Konditiori& i Höör. Så notering till nästa gång ta med lite nödproviant till små hungriga magar ❤️

Vi fick fantastisk vinterväder, hundarna kunde busa av sig och det var så mysigt att träffa Johanna igen ❤️ Det blev en riktigt fin liten vandring med liten fika efteråt i Höör. Kan varmt rekommendera Konditiori&. Mysigt, riktigt goda mackor och kakor och bara allmänt härlig stämning 😍

Att träffa vänner under Covid-19 såhär är ju dessutom perfekt även om jag alltid tyckt att detta är något av det bästa man kan göra med sina vänner. Att vandra och njuta av naturen tillsammans ❤️

Check på ännu ett äventyr ✅ Har du gjort något äventyr i år? Skriv gärna i kommentaren 😃

Kram /L


0 kommentarer

Kommentera