Måndag ny vecka och försöker möta den med ett lugn och stillsamt fokus. Först med privatlektion i viltspår, sen planering, uppdatering av sociala medier och arbetsupplägg för veckan. Det väntas kurser, privatlektioner, inlämningsuppgift i Idrottspsykologi och nosework-instruktötsutbildning. Tillsammans med det fyller jag år. Något som jag i vanliga fall älskar att göra men som jag i år verkligen känner att jag knappt orkar eller hinner med. Så lite varningsklocka på stressnivån och jag har noggrant lagt in återhämtning efter det i veckan för att inte ta slut. Jag har även börjat läsa in mig lite på att leva mer efter sin cykel och där närmar det sig vilotid. Så jag lyssnar även på det i träningen och livet. Tar det lugnare och väntar med det explosiva.

Jokers och mitt heelwork to music program tar sig framåt. Jag har ett program jag verkligen vill köra men en del av mig vill inte visa det förän det är klart och helst på en större uppvisning. För att få ha “the element of suprise”. Ibland tänker jag dock att vi kanske aldrig hinner få det klart och jag vill vi ska få göra den om än ofärdig. Joker blir ju 10 år i år och även om han känns otroligt fräsch så påminns jag då och då om att det inte är förevigt han kommer vara vid min sida. Men vi ska njuta av varje stund vi får ❤️

Min bästa lilla Joker ❤️

Det jag funderar på är att istället ta vårt andra program och köra det och vänta med den första lite till. Jag måste dock bestämma mig snart så vi kan komma ut och testa vingarna i klass 3. Jag behöver verkligen få uppleva den för att veta vilken linje vi ska ta och hur vi ska jobba vidare. Så det får bli djupdykning i tävlingskalendern nu för att veta vilka tävlingar vi ska åka på. Även för övriga två. För det är så lätt tiden springer iväg och så missar man en tävling man tänkt man skulle åka på. Speciellt när man behöver ha koll på 4 stycken hundsporter…

Jag gillar verkligen att ha ett aktivt tävlingsliv. För det driver på vår träning framåt och jag tycker om när man sätter träningen på sin spets. Extra kul med heelworken och freestylen är ju att också få visa sitt program. Något man själv satt ihop och arbetat med. Speciellt första gången när man inte hundra vet hur det kommer tas emot. Pirrigt är det och kul.

Men som jag brukar säga på mina kurser. Du kan träna upp till högsta nivå i din sport utan att någonsin tävla. För man behöver aldrig tävla om man inte vill. Det viktigaste är att man gör det man tycker är kul och att man har roligt med sin hund ❤️

/L

Kategorier: Livet

0 kommentarer

Kommentera