Sommaren har börjat säga adjö men jag gråter inte för det. Jag tycker årstiderna är charmiga och det ligger mycket roligt framöver. Dottern ska börja förskolan så jag kan jobbar och studera mer ostört. Hon har varit en fantastiskt liten kollega men nu väntas nya tider och första veckan med inskolningen har gått så bra. Hon verkar verkligen gilla det. Jag kommer sakna den här tiden med bebis och gos men samtidigt så ska det bli roligt att kunna utveckla saker vidare som fått legat på paus och dessutom få följa hennes och sonens nya äventyr. Varje tid har sin charm <3

Jag kommer satsa på att ta en kandidatexamen i psykologi och har nu påbörjat mina studier. Jag har en del högskolepoäng sen innan så tillsammans med ett grundämne ska jag kunna ta en examen. I mitt fall kommer det bli som beteendevetare. Spännande och pirrigt på en gång. Men också otroligt rolig då det är ett ämne som jag tycker är super intressant och vill lära mig mer om.

Gården ska också utvecklas och det kommer hända en del i höst men också framåt våren. Vi ska få röjt lite skog, det kommer komma ut en ny onlineutmaning med lektema, en boosta din inkallningskurs online ligger nu och testkörs och vi satsar på ett halloween och julevent. Men störst av allt är ju butiken. Som vi kämpat och kämpar med den! En del byggförseningar har det blivit pga… livet .. men det är inte mycket långt kvar nu. Vi har ingen helt satt deadline än men det lutar ju mot oktober och en liten höstfest. Kommer bli så mysigt!

Jag vill även fortsätta utöka mina hundkunskaper och har några tänkta utbildningar jag vill gå. Tyvärr ställdes freestyle instruktörsutbildningen jag skulle gå i höst in pga för få deltagare men hoppas att de får ihop en i vår. Dom andra jag har planer på kommer jag skriva om när jag vet att det blir av och jag fått plats på utbildningen jag tänkt.

Annars rullar det på och vi jobbar som vanligt på med diverse projekt. Vi har några kvar som vi vill checka av i år som butiken, ligghallen till hästarna, flisa gång i trädgårdslandet och få upp lite mer tak i hönsgården. Vi får väl se vad vi hinner med emellan allt. Nästa år har vi dock sagt det får bli lite lugnare men vi får väl se om vi kan hålla det.

Önskar dig en underbar dag så ska jag fortsätta läsa lite om stress hos hundar.
/L

Kategorier: Livet

0 kommentarer

Kommentera