Hej till dig som just nu läser det här jag hoppas du är okej ❤

Förra veckan hade jag en nedåt period men det börjar rätta till sig igen och jag ser framemot en intensiv och kul höst för det är ju faktiskt dit vi närmar oss vare sig vi vill eller inte.

Semestern är över och kurserna börjar starta igång. Alltid lika roligt och energigivande att få coacha andra i hundträning i allt från de första stegen i valpträningen till agility. Jag tycker varje kurs har sin charm och längtar till varje kurstillfälle med mina elever. Jag har verkligen drömjobbet ❤

Kjell hade första dagen på förskolan idag efter ett långt sommarlov och vi är så glada över att han trivs så bra där. Det blir inte många timmar i veckan men några till att leka med kompisar och lära sig roliga saker. Planen är att ha Karla hemma till efter sommaren nästa år och hon kommer få vara lite av min arbetskollega också. Förhoppningsvis en sovande sådan under de tillfällen jag tänkt annars får jag tänka om. Det viktigaste tipsen till alla föräldrar enligt mig är Go with the flow, think outside the box och allt är tillräckligt.

Annars väntar vi på Joys löp. Något som hade kunnat göra mig gråhårig. Planen är Jokers son på Åland men jag är inte färdig vaccinerad vilket gör det typ omöjligt att ta sig dit. Har en reservplan på en hane i Sverige men allt riskerar att krocka med Karlas dop så varje dag både önskar jag och inte att hon inte ska börja löpa. Nu för att inte krocka med dopet och längre fram för att hinna vara färdig vaccinerad och kunna åka till Åland. Vi får se men spännande kommer det bli iaf.

I övrigt försöker vi komma tillbaka till någon sorts vardag igen med hundträning, förskola, jobb och fritidsaktiviteter. En del trixande för att få allt på plats men ser ut att bli ett jäkligt fint pussel när det blir klart.

Nu ska jag bebisgosa och vila lite innan det blir dags att röja och få lite gjort.

All kärlek/L

Kategorier: Livet

0 kommentarer

Kommentera