Jag är modig 2.0

doga

Description

Saknar du utmaningar för dig och din hund? Du vill ha roliga saker att träna tillsammans men vet inte vad? Då ska du hänga med i vår onlineutmaning: Jag är modig 2.0!
Vår populära onlineutmaning Jag är modig kommer tillbaka i en ny version med nya spännande utmaningar!   I Jag är modig utmaningen får du 10 olika utmaningar som utmanar hundens mod. Utmaningarna kommer testa din hunds mod i ljud, rörelse, smak, balans, kroppskontroll, närhet och höjd. Visst låter det spännande? Vi lovar att ni kommer ha massa roliga utmaningar framför er! Alla utmaningar kommer att fås på en pdf-fil. Där kommer det att stå vad ni ska göra, träningstips och vad man kan tänka på. När ni har klarat utmaningen lägger ni upp bild eller video i Facebook-gruppen, har ni inte Facebook så hittar vi en lösning.  

Där kommer vara chans att vinna ett litet pris i alla del-utmaningar och ett större pris om man klarar alla utmaningarna och går i mål! Vinnarna väljs ut av H.Stens jury. Alla som klarar samtliga 10 utmaningar med sin hund vinner vår Jag är modig 2.0 rosett. Häng på för en rolig vår fylld av spännande utmaningar som ökar din hunds självförtroende ❤
Event Utgått
Antal Platser 100
  • Hemma

Event Schedule Details

  • 1 mars, 2022 10:00   -   1 juni, 2022 23:59
Dela detta Event
Lägg till i din kalender