I fredags hade vi fredagsjippo och vilken dag det blev. Det var ett gäng som gick rallylydnad, några sprang agility och jag tror alla testade K9 hinder vi hade framme. Några blev introducerade i nosework, det shoppades lite loppis kläder och hundgotte. Några satte sig på bänkarna och småsnackade, några valpar busade och erfarenheter delades. Stämningen var nästan lite festlig och jag såg leenden och så mycket glädje på så många platser. Det var helt underbart!

Jag blev sjukt taggad på att utveckla eventet ytterligare och funderar på vad mer vi ska kunna erbjuda och hitta på. Kanske starta grillen, ha fika, ha ett öppet träningspass, en föreläsning. Det finns ju så mycket kul! Den lättsamma stämningen och glädjen vill jag ha kvar. Det mår vi och våra hundar bra av!

Nästa fredagsjippo är redan inbokat så sätt en hundtass på den i kalendern. Det kommer bli lika mycket möjligheter till hundträning, belöningsboden är öppen med toppen erbjudanden och något mer extra kommer det helt klart bli 😀


0 kommentarer

Kommentera