I början av april körde vi fredagsmys i skogen, ett äventyr från min oklara lista från 2021 #52äventyr2021

Det blev inbakad pizza över öppen eld och det var så mysigt och så GOTT! Väldigt enkelt med och lätt att förbereda innan. Eller ta med sig ut och göra på plats i skogen. Receptet tog jag inspiration från av @vildmarksvardag på Instagram som lägger ut massa smariga recept och otroligt fina bilder 😍. Fortsätt nedåt för recept!

Du behöver:

1 färdig pizzadeg med tomatsås

Skivad skinka (jag påläggsvariant)

Ost (körde kombo på vanlig och mozarella)

Grön pesto

Champinjoner

Oregano

Svartpeppar

Olja till stekning

Gör såhär:

Dela pizzadegen i 4 lika stora delar.
Lägg på valfritt innehåll på halva delen. Vi gjorde 2 olika för Kjell ville ha grön pizza bara (hans favvo).
Vik över och tryck ner kanten med en gaffel så fyllningen inte flytter ut.
Starta brasan. På med pannan, i med olja och stek tills pizzorna är gyllene på bägge sidor.
Tar en stund så har man en hungrig bebis med. Ta med nödproviant 😉
Ta av pizzorna när de är genomstekta och njut!

Så himla värt det för så gott och mysigt! Ser framemot fler pizzakvällar i skogen 😍🌳❤ och fyllningen kan självklart varieras eller ändras efter tycke och smak. Hoppas ni provar 🍕🔥🌳❤ /L


0 kommentarer

Kommentera