Kurser/Föreläsningar

H.Stens gård

TEAM LJUSGLIMTENS

KURSER VÅREN-20 


Valpkurs
Från 3 månader och upp. Kontakt, samarbete och glädje. Bygg grunderna med din valp och skapa en god kommunication för framtiden. Vi varvar teori och pratik. 6 tillfällen. Söndagar 16.00-17.30, start v.9, pris 900 kr.
2 platser kvar


Banträning i Rallylydnad
För dig som gått rallylydnad och vill träna på bana och få feedback på er träning. Pris 150kr/gång. Begränsat antal platser. Skriv i anmälan vilken klass du önskar.
13/2 19.00-20.30 Vennestad ridhus, Fullsatt
23/2 11.00-12.30, 5 platser kvar

Fokusdag i spår
Vill du lära dig mer om spår så är denna dagen perfekt för dig. Vi går igenom grunderna med teori och praktik. Dagen funkar även för dig som spårat innan men vill aktivera din hund. Max 5 deltagare! Skriv i anmälan om ni vill gå vilt eller personspår.
Pris 200 kr.

14/3 10-12, 2 platser kvar


Aktiveringsdagar
Kom hit och få aktiveringtips för ett roligare hundliv. Vi har skogsgympa, rallylydnadsinspirerade banor över stock och sten, kör fisk, fågel eller mittemellan och massa annat kul! Allt för att stimulera både kropp och knopp.Trött hund utlovas. Det enda du behöver göra är att ta med hunden, dig själv, godis och leksak. Fika ingår! Pris 100kr/ekipage och tillfälle. Föranmälan krävs.
1/3 10-12, 6 platser kvar

29/3 10-12, 6 platser kvar
10/4 10-12, 6 platser kvar


Aktiveringskurs del 1

Denna kursen passar dig som vill göra något roligt med din fyrfota vän som stimulerar din hund mentalt. Vi lär in trix, provar olika hundsporter, tränar kroppskontroll och massa annat kul.
6 tillfällen. Måndagar 19.00-20.30, start v.10, pris 800 kr.
3 platser kvar


Rallylydnad nybörjare

Vi går igenom nybörjarklassens olika moment och skapar oss en bild över hur rallylydnad går till. En hundsport som bygger på glädje och samarbete. 7 tillfällen. Onsdagar 18.30-20.30, start v.10, pris 900 kr.

2 platser kvar


Rallylydnad fortsättning 
Vi går igenom fortsättningsklassens skyltar, börja träna utan koppel och ökar försiktigt störningen. 7 tillfällen. Torsdagar 18.30-20.30, start v.10, pris 900 kr.
3 platser kvar


Canicross/löpträning med hund med Eva-Marie Wergård
Den 25-26 april har vi äran att få ha Eva-Marie Wergård här för er som vill testa på eller som kanske redan kör canicross och vill ha tips i träningen. Upplägget kommer vara enligt följande:
Lördagen: Teori följt av löpning med hund och styrka för föraren.
Söndagen: Omkörning och startträning

Vi kommer ha två grupper, en på FM och en på EM. Grupperna bytar av varandra efter lunch. Skriv gärna i anmälan om ni önskar att vara i en specifik grupp.

8-10 deltagare per grupp.
Pris 800kr.

3 platser kvar


Grundkurs

Vi bygger fokus, samarbete och bygger upp grundfärdigheter i moment som olika positioner tex fot samt moment som sitt, ligg, stå med mm.  6 tillfällen. Tisdagar 19.00-20.30, start v.10, pris 900 kr.
FULLSATT

                                   Anmäl via formuläret

 


Andra kurser vi erbjuder som går att anmäla sitt intresse till är:
Trixkurs
Spela död, buga, tända lampan eller hämta något från kylskåpet? Här lär vi hunden roliga men också hjälpsamma trix vi kan ha nytta av hemma. 6 tillfällen.


Rallylydnad tävling

Vi slipar på smådetaljer i träningen och lägger tid på fokus och stadga i momenten. Allt för att förbättra er som team. Det blir bla banträning med bedömning och filmning. Kursen lämpar sig för dig som är på väg ut på tävlingsbanorna eller dig som redan tävlar. 6 tillfällen.


Aktiveringskurs del 2
Denna kursen passar dig som vill göra något roligt med din fyrfota vän som stimulerar din hund mentalt. Vi lär in trix, provar olika hundsporter, tränar kroppskontroll och massa annat kul. Denna kursen är fristående från del 1 och går att gå utan man gått den. Inga förkunskaper krävs. 6 tillfällen.


Spårkurs
Lär dig lägga och gå enklare viltspår och/eller personspår. En utmärkt träningsform för att trötta ut sin hund. 3 tillfällen.


Spårkurs fortsättning

Vi lägger svårare spår med fler vinklar, störningar, ökad distans osv för att utmanar er som spårekipage. 3 tillfällen.

Agilitykurser
Mer info kommer när agilitybanan är helt klar. Vi hoppas på invigning till sommarn!


Fokusdag i Apportering med 2 månaders online coaching

Vill du utveckla din hunds apportering, vill du ha en hund som griper, håller och hämtar apporten med glädje och få lite nya ideér? Eller är ni kanske helt nya och du vill lära din hund något nytt? Då passar denna endags kurs med 2 månaders online coaching dig perfekt! Vi går igenom grunderna i bärande av föremål, jobbar med intresset för apporten och hur/var vi kan använda oss av momentet tex i rallylydnaden, lydnaden, i vardagen och för att kunna ta roliga bilder.


 
Vid frågor kontakta oss på info@hstensgard.se

ÖVRIGA BOKNINGAR

 

Privatträning på gården 250 kr/h


Boka träningsplanen 100 kr/h


Årskort träningsplan för fri träning 900 kr/år


Klippkort aktiveringpromenade 10 gånger 850 kr.
Klippkort banträning Rallylydnad 10 gånger 1200 kr.


Online coaching i rallylydnad, från 500 kr/månaden

 

Föreläsningar och event. Kontakta för prisförslag.

 

För mer information och bokningar mejla info@hstensgard.se. 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

GÖR DIN ANMÄLAN HÄR

VI ERBJUDER FÖLJANDE:

KURSER, EVENT FÖR KENNEL, RASKLUBBEN ELLER TRÄNINGSGÄNGET

FÖRELÄSNINGAR I AKTIVERING OCH POSITIV TRÄNING

PRIVATTRÄNING BÅDE HEMMA OCH PÅ BORTAPLAN

UTHYRNING AV TRÄNINGSPLAN
ONLINEKURSER OCH COACHING

 


 

 

 info@hstensgard.se
Årrödsvägen 271, Tollarp

Copyright @ All Rights Reserved